Cerere de oferta produse medicale
Se incarca albumul...trebuie sa aveti flash instalat

Stiri medicale

Un nou bilant al OMS: Numarul deceselor cauzate de Ebola a ajuns la 4.555

Epidemia de Ebola s-a soldat cu 4.555 de morţi din 9.216 cazuri înregistrate în şapte ţări (Liberia, Sierra Leone, Guineea, Nigeria, Senegal, Spania şi Statele Unite), potrivit ultimului bilanţ al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) dat publicităţii vineri, transmite AFP.

Precedentul bilanţ oficial, publicat miercuri de OMS, anunţase 4.493 de decese din 8.997 de cazuri recenzate.

OMS a decis să împartă în două grupuri ţările lovite de epidemie.

Vineri, Octombrie 17, 2014
Imagini: 
Tip stire: 
Stiri externe

UE a incheiat un acord cu SUA privind evacuarea pe cale aeriana a personalului medical european infectat cu Ebola

Uniunea Europeană (UE) a anunţat vineri că a ajuns la un acord cu Statele Unite ale Americii (SUA) privind folosirea ambulanţelor aeriene ale unei companii americane pentru evacuarea medicilor sau asistenţilor medicali europeni din Africa de vest, în cazul în care aceştia contractează virusul Ebola, transmite Reuters.

Reprezentanţi ai UE şi ai Departamentului de Stat au semnat un acord joi privind folosirea de ambulanţe aeriene specializate operate de compania americană Phoenix Air, a precizat purtătorul de cuvânt al Comisiei Europene David Sharrock.

Vineri, Octombrie 17, 2014
Imagini: 
Tip stire: 
Stiri externe

Tulcea: Card de sanatate pentru un artist decedat in urma cu noua ani

 Fostul component al trupei Compact, Emil Laghia, decedat în urmă cu nouă ani, a primit la domiciliul familiei aviz pentru ridicarea cardului de sănătate, potrivit fratelui acestuia, Florin Laghia.

Situaţia aceasta poate fi explicată prin faptul că Florin Laghia primeşte, legal, drepturi de autor pentru care plăteşte contribuţii la fondul asigurărilor de sănătate.

Vineri, Octombrie 17, 2014
Imagini: 
Tip stire: 
Stiri interne

Balante electronice

Cum balanta cu brate inegale este foarte dificil de folosit pentru aflarea greutatii obiectelor de dimensiuni mari, s-a trecut la utilizarea de balante electronice care au redus durata unei masuratori la cateva secunde. Independenta fata de sursa de curent si design-ul compact ofera facilitatea utilizarii balantelor medicale in diverse conditii. Balanta poate fi utilizata cu succes in laboratoare medicale, clinici, farmacii, cabinetele medicale, etc.

  • MS / MX / MF / ML

    Analizoare Umiditate ce folosesc metoda de incalzire si uscare, care compara greutatea unui esantion inainte si dupa incalzire si uscare. Comparativ cu analizoarele Karl Fischer, MS / MX / MF / ML necesita un timp mai scurt pentru masuratori. O alta caracteristica unica este ca sunt dotate standard cu tartrat de sodiu dihidrat, un material chimic cu un continut de umiditate stabila de cca. 15.66%, si de aceea este ideal pentru a verifica acuratetea in scopul de a mentine valoarea de referinta a analizorului. Rezolutia de umiditate al MS, MX, MF si ML este de 0,001%, 0,01%, 0,05% si, respectiv, 0,1%.
  • Comparatoare de masa - Balante de precizie

    Nu este frustrant atunci cand trebuie sa alegeti intre o balanta de precizie mare sau una de capacitate mare deoarece nu vi le permiteti financiar pe amandoua? In astfel de cazuri, seria MC afiseaza masa cu o extra decimala, caracteristica unica ce nu este disponibila altor balante de aceeasi capacitate disponibile pe piata.
  • Balante analitice cu calibrare interna

    Seria GR a balantelor de laborator pentru aplicatiile analitice de cantarire (lizibilitate: 0,01 mg la 0,1 mg) garanteaza o precizie mare si usurinta in utilizare oferind in acelasi timp diverse functii utile pentru a imbunatati calitatea analizelor dumneavoastra. Un sistem unic permite utilizatorului sa deschide sau inchida convenabil partea stanga sau dreapta a camerei de cantarire prin intermediul unui switch de control. Acest sistem permite accesul rapid si eficient la camera de cantarire.