Cerere de oferta produse medicale
Se incarca albumul...trebuie sa aveti flash instalat

Stiri medicale
Stiri din domeniul medical publicate pe i-medic.ro

Tarile afectate de epidemia de Ebola 'nu trebuie izolate' (G7)

Ziua Mondiala a Inimii, marcata la Suceava prin lansarea proiectului ''Promenada Inimilor''
 Ziua Mondială a Inimii va fi marcată la Suceava printr-un cros organizat de Clubul Rotary Suceava - Bucovina, a declarat, vineri, şeful Secţiei Cardiologie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava, Mihai Creţeanu.Potrivit acestuia, Clubul Rotary Suceava, împreună cu Fundaţia Română a Inimii şi Forumul Naţional de Preve...

Ziua Mondiala a Inimii
Ziua Mondială a Inimii este sărbătorită în fiecare an, pe 29 septembrie, la iniţiativa World Heart Organization.Prin marcarea acestei zile se urmăreşte creşterea gradului de conştientizare a populaţiei globului asupra factorilor de risc ce duc la apariţia bolilor cardiovasculare şi determinarea, treptat, a unei schimbări în atitudine...

Balante electronice

Cum balanta cu brate inegale este foarte dificil de folosit pentru aflarea greutatii obiectelor de dimensiuni mari, s-a trecut la utilizarea de balante electronice care au redus durata unei masuratori la cateva secunde. Independenta fata de sursa de curent si design-ul compact ofera facilitatea utilizarii balantelor medicale in diverse conditii. Balanta poate fi utilizata cu succes in laboratoare medicale, clinici, farmacii, cabinetele medicale, etc.

  • MS / MX / MF / ML

    Analizoare Umiditate ce folosesc metoda de incalzire si uscare, care compara greutatea unui esantion inainte si dupa incalzire si uscare. Comparativ cu analizoarele Karl Fischer, MS / MX / MF / ML necesita un timp mai scurt pentru masuratori. O alta caracteristica unica este ca sunt dotate standard cu tartrat de sodiu dihidrat, un material chimic cu un continut de umiditate stabila de cca. 15.66%, si de aceea este ideal pentru a verifica acuratetea in scopul de a mentine valoarea de referinta a analizorului. Rezolutia de umiditate al MS, MX, MF si ML este de 0,001%, 0,01%, 0,05% si, respectiv, 0,1%.
  • Comparatoare de masa - Balante de precizie

    Nu este frustrant atunci cand trebuie sa alegeti intre o balanta de precizie mare sau una de capacitate mare deoarece nu vi le permiteti financiar pe amandoua? In astfel de cazuri, seria MC afiseaza masa cu o extra decimala, caracteristica unica ce nu este disponibila altor balante de aceeasi capacitate disponibile pe piata.
  • Balante analitice cu calibrare interna

    Seria GR a balantelor de laborator pentru aplicatiile analitice de cantarire (lizibilitate: 0,01 mg la 0,1 mg) garanteaza o precizie mare si usurinta in utilizare oferind in acelasi timp diverse functii utile pentru a imbunatati calitatea analizelor dumneavoastra. Un sistem unic permite utilizatorului sa deschide sau inchida convenabil partea stanga sau dreapta a camerei de cantarire prin intermediul unui switch de control. Acest sistem permite accesul rapid si eficient la camera de cantarire.